5/5 stjerner på Google og Facebook

Giv dit hus et nyt liv med en facaderenovering

Vores speciale er badeværelser og renovering af skorstene og vi leverer altid kvalitetsarbejde til tiden.

Murermester Wilken

Har du brug for en dygtig murer i Nordsjælland?

Trænger dit hus’ facade til en kærlig hånd? Murermester Wilken renoverer rigtig mange facader. Altid med udgangspunkt i din unikke bolig og dine specifikke ønsker. Uanset hvilken form for facaderenovering, dit hus har brug for, så leverer Murermester Wilken ethvert resultat med fin og færdig finish.

Murermester Wilken

Husets facade er det første man ser

Hvis facaden skal pudses op, bruger vi som oftest nye metoder med armeringsnet og fiberpuds/netpuds. Vi kan filtse facaden i forskellige farver og nuancer, så efterfølgende maling ikke er nødvendig. Denne metode er meget populær og giver et langt mere holdbart resultat end tidligere tiders pudsning, med garanti for at muren ikke slår revner.

Det er desuden muligt at lægge et lag isolering uden på husets facade, så du samtidig får opgraderet dit hus’ energimærkning, uden at det går ud over husets indre kvadratmeter.

Vi udbedrer naturligvis også sætningsskader og omfuger murværk, så dine mursten for alvor kommer til deres ret. Det handler naturligvis ikke kun om husets udseende, men i høj grad om fornuftig vedligeholdelse og kærlig omsorg for din bolig.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Vi har 5/5 stjerner på Google og Facebook.

Murermester Wilken

Sokkelpuds

Sætningsskader i murværket giver ofte genlyd i husets sokkel. Vi oplever derfor ofte et behov for renovering og pudsning af sokkelen i forbindelse med facaderenovering. Vi skræller det eksisterende puds på sokkelen af, udbedrer eventuelle skader og pudser sokkelen op på ny.

Sokkel- og facaderenovering i hele Nordsjælland – fra Liseleje til Storkøbenhavn.

GAlleri

Tidligere murerprojekter

Udforsk vores galleri for inspiration fra tidligere murerprojekter. Vi har udført et bredt spektrum af opgaver, fra moderne badeværelser til klassiske facaderenoveringer. Se vores arbejde for at finde idéer til dit næste projekt og for at opleve kvaliteten af vores murerhåndværk.

Bliv kontaktet

Kontakt os

Murermester i Frederiksværk med 15 års erfaring

Jeg er en enkeltmandsvirksomhed og startede i juli 2018. Med over 15 års murererfaring i bagagen og base i Frederiksværk løser jeg mureropgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Det er vigtigt for mig at have en god dialog med mine kunder, inden jeg påbegynder opgaven for på den måde at skabe et trygt og tillidsfuldt samarbejde.