5/5 stjerner på Google og Facebook

Vi tilbyder alle former for murerarbejde

Vores speciale er badeværelser og renovering af skorstene og vi leverer altid kvalitetsarbejde til tiden.

Murermester Wilken

Har du brug for en dygtig murer i Nordsjælland?

Murermester Wilken leverer kvalitetshåndværk til private boligejere såvel som virksomheder fra nordkysten til Storkøbenhavn.

Murermester Wilken

Modernisering af badeværelser og mere

Vi lægger vægt på, at både vores resultater og service er af en høj kvalitet. Vi er derfor også yderst fleksible og med udvidede arbejdstider så godt som altid til at få fat på – også i weekender.

Vi laver især mange moderniseringer af badeværelser. Det kan være en totalrenovering eller blot en udskiftning af alle fliser, så badeværelset fremstår nyt og tidssvarende.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Vi har 5/5 stjerner på Google og Facebook.

Murermester Wilken

Specialister i facade- og skorstensrenovering

Desuden renoverer vi mange facader og skorstene med speciale i netpuds. Vi renoverer også betontrappen op til din entredør. Har du en mureropgave, som ikke er nævnt her på siden, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

For erhvervskunder laver vi en del facaderenoveringer og lægger fliser og klinker på gulve i showrooms, butikker, frisører, restauranter, mv. Her har vi fokus på langtidsholdbare løsninger, så vores kunders forretning fremstår præsentabel, velholdt og attraktiv for deres kunder. Kontakt os endelig for en god snak og et uforpligtende tilbud.

GAlleri

Tidligere murerprojekter

Udforsk vores galleri for inspiration fra tidligere murerprojekter. Vi har udført et bredt spektrum af opgaver, fra moderne badeværelser til klassiske facaderenoveringer. Se vores arbejde for at finde idéer til dit næste projekt og for at opleve kvaliteten af vores murerhåndværk.

Bliv kontaktet

Kontakt os

Murermester i Frederiksværk med 15 års erfaring

Jeg er en enkeltmandsvirksomhed og startede i juli 2018. Med over 15 års murererfaring i bagagen og base i Frederiksværk løser jeg mureropgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Det er vigtigt for mig at have en god dialog med mine kunder, inden jeg påbegynder opgaven for på den måde at skabe et trygt og tillidsfuldt samarbejde.