5/5 stjerner på Google og Facebook

Fliser og klinker er det praktiske og stilfulde valg

Vores speciale er badeværelser og renovering af skorstene og vi leverer altid kvalitetsarbejde til tiden.

Murermester Wilken

Har du brug for en dygtig murer i Nordsjælland?

Murermester Wilken har stor erfaring med flisearbejde, og leverer udelukkende holdbare og smukke løsninger. Fra det mindste badeværelse til hundredvis af kvadratmeter gulve.

Murermester Wilken

Robust og nem vedligeholdelse til både bolig og erhverv

Fliser og klinker er det rustikke og solide valg til gulve såvel som til badeværelset. Et flisegulv er nemt at rengøre og vedligeholde, og det slides ikke ned på samme måde som f.eks. et trægulv.

Flisegulve er derfor ofte det foretrukne valg i entréen, bryggerset og køkkenet – såvel som i restauranter, showrooms, butikker og hos frisører, hvor mange mennesker færdes dagligt med deres udesko. Vi sørger for et snorlige og stabilt resultat med smukke fliser og klinker af god holdbar kvalitet.

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Vi har 5/5 stjerner på Google og Facebook.

Murermester Wilken

Fliser i badeværelse og udeområder

På badeværelset er valget af fliser til gulve, vægge og bruseniche en vigtig del af hele rummets udtryk og atmosfære. Ved at udskifte alle fliser på badeværelset kan man derfor ændre badeværelsets stil markant, så man nærmest oplever det som et helt nyt rum. Samtidig er det en billigere løsning end en totalrenovering af badeværelset.

I få tilfælde har vi lagt fliser i forbindelse med udendørs trapper. Her kan du sætte et personligt præg og fremhæve din bolig positivt, allerede på vej mod hoveddøren. Det kan f.eks. være en god detalje til butikker og restauranter, som gerne vil skille sig ud.

GAlleri

Tidligere murerprojekter

Udforsk vores galleri for inspiration fra tidligere murerprojekter. Vi har udført et bredt spektrum af opgaver, fra moderne badeværelser til klassiske facaderenoveringer. Se vores arbejde for at finde idéer til dit næste projekt og for at opleve kvaliteten af vores murerhåndværk.